SingaporeAirlines

Compania Singapore Airlines a anunțat într-un comunicat oficial că va efectua modificări orarului de zbor pentru perioada de iarnă din emisfera nordică (31 octombrie – 26 martie 2011). Schimbările vin ca urmare a cererii crescute din partea pasagerilor, având drept consecință directă creșterea frecvenței de zbor a companiei asiatice.

Astfel în relația cu Rusia și SUA frecvența va crește cu zboruri Singapore – Los Angeles și Singapore – Moscova – Houston, efectuate zilnic. Zborurile Singapore – Munchen – Manchester vor avea o frecvență de 5 pe săptămână iar numărul zborurilor dintre Singapore și Seul va crește de la 18 la 21 pe săptămână.

În relația cu Japonia, pe ruta Singapore – Osaka se vor adăuga 3 noi zboruri curselor zilnice efectuate în prezent iar din 31 octombrie vor fi operate zilnic zboruri pe relația Singapore – Tokyo.

Zborurile Singapore – Istambul cu escală în Dubai vor fi înlocuite cu zboruri directe Singapore – Istambul, în număr de 4 pe săptămână iar numărul zborurilor spre Dubai va ajunge la 11 prin introducerea a 3 noi zboruri săptămânale.

Spre Australia, pe ruta Singapore – Sidney se va suplimenta capacitatea cu încă un zbor zilnic ajungând astfel la 4 zboruri zilnice.