Pentru toti cei ce isi fac o rezervare la Wizz Air, compania le ofera posibilitatea achizitionarii unor servicii suplimentare cum ar fi: bagaje de cala,  greutate in exces a bagajelor, echipament sportiv, pre-imbarcare, mai mult loc pentru picioare. Aceste servicii pot fi achizitionate online selectand optiunea ”Modifica aceata rezervare” pe site-ul oficial al companiei.

Un amanunt deloc de neglijat e faptul ca alegand optiunea unei comenzi online pentru serviciile suplimentare Wizz Air, beneficiati de o reducere de 50%. Totodata e posibil sa adaugati servicii furnizate de o terta parte, cum ar fi:  asigurarea de voiaj, transfer aeroport si confirmare prin SMS.

Nu uitati, trebuie sa efectuati comanda cu cel putin 3 ore inaintei orei la care zborul dumneavoastra este programat. Exceptie de la aceasta regula o reprezinta serviciul transfer aeroport care trebuie achizitionat cu cel putin 2 zile inaintea zborului. Confirmarea prin SMS se face doar pe numarul de telefon mobil oferit in timpul rezervarii.