În încercarea de a atrage un număr cât mai mare de clienți, compania Tarom oferă bilete reduse până pe 13 decembrie începând de la 9 euro, dar fără taxe incluse (taxe de aeroport). Conform comunicatului companiei, prețurile reduse includ 14 destinații externe operate cu aeronave proprii, numărul de bilete disponibile pentru cele 84 zboruri din ofertă fiind de 800.

Promoția denumită și “Maratonul de iarna” se aplică zborurilor cu plecări din București, destinațiile urmând a se schimba de la o săptămâna la alta, la sfârșitul fiecarei săptămâni fiind anunțate noile destinații. Biletele dus-întors au o ședere de 3 zile minim și de 14 zile maxim.

Maratonul de iarnă a demarat cu zboruri pe ruta București – Zurich și București – Lyon, biletele pentru aceste curse putând fi achiziționate până pe data de 8 noiembrie 2009 de pe siteul oficial www.tarom.ro pentru curse operate în perioada 2 – 8 noiembrie 2009.

Prețul cu taxe incluse e de 108 euro pe ruta București – Zurich și de 114 euro pe ruta București – Lyon. Cursele pe ruta București – Lyon sunt în număr de patru pe săptămână în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică iar pe ruta București – Zurich sunt în număr de șase pe săptămână în zilele de luni, miercuri, vineri, sâmbătă și duminică.