Dacă în perioada februarie – iunie doriți să vizitați împreună cu perechea dumneavoastră sau singur/ă Roma, Paris, Praga, Madrid atunci ați nimerit la fix pentru că tocmai asta vă propun și cei de la Malév. Prețurile încep de la 26.600 HUF (97.96 EUR la cursul zilei) pentru zboruri dus-întors cu plecări din Budapesta.

Destinații în Orientul Apropiat:

din Budapesta spre Tel Aviv, Amman, Beirut și Damasc de la 52.900 HUF (194.82 EUR la cursul zilei).

Destinații în Europa:

din Budapesta spre Tirana, Bruxelles, Sarajevo, Sofia, Varna, Zagreb, Larnaca, Praga, Copenhaga, Helsinki, Paris, Berlin, Frankfurt, Hamburg, Stuttgart, Atena, Salonic, Milano, Roma, Skopje, Podgorica, Amsterdam, Varșovia, București, Cluj, Târgu Mureș, Moscova, Belgrad, Pristina, Madrid, Goteburg, Stockholm, Zurich, Istanbul, Kiev, Odesa, Londra, la prețuri începând cu 26.600 HUF (97.96 EUR la cursul zilei) dus-întors.

Rezervări se pot face până pe 15 februarie, perioada de călătorie este cuprinsă în intervalul 14 februarie și 15 iunie / 15 septembrie și 02 decembrie 2010.

Condiții, rezervarea biletelor trebuie să se facă cu cel puțin 21 de zile înainte de efectuarea călătoriei, nu se oferă discout pentru copii, discountul pentru infant este de 90%. Contravaloarea biletelor promoționale nu se returnează, acestea fiind și netransferabile.