Compania spaniolă Iberia a lansat o ofertă senzațională pentru acest început de an oferind tuturor celor interesați bilete la un preț cumprins între 29 și 64 EUR.
Mai exact, puteți face rezervări pentru zboruri în Peninsulă și Baleare începând de la 24 EUR și 34 de EUR pentru zboruri în insulele Canare.
În ceea ce privește zborurile în restul Europei, Iberia oferă bilete începând de la 44 de EUR spre Germania, Italia, Franța, Portugalia, Olanda, Irlanda și România, pentru celelalte destinații europene, cum sunt: Austria, Belgia, Danemarca, Suedia, Grecia, Polonia, Marea Britanie, Cehia, Elveția la care se adaugă Rusia și Turcia prețurile incep de la 54 EUR.

Această promoție este valibilă pentru zboruri operate doar de către compania Iberia, (fiind excluse zborurile IB8000 operate de Iberia Regional/Air Nostrum și cele în code-share, IB7000).
Pentru a beneficia de prețul promoțional trebuie să faceți rezervarea până pe 17 ianuarie. Intervalul în care puteți efectua călătoria este cuprins între 16 ianuarie și 29 mai 2010. Șederea minimă este de un weekend și maximă de o lună, în ambele situații fiind necesar să cumpărați biletul dus-întors.

Mai multe detalii și rezervări pe: www.iberia.com