Piloții companiei Lufthansa reprezentați de sindicatul Cockpit au suspendat greva la miezul nopții, ora Europei Centrale, (ora 01:00 a României). Suspendarea grevei este valabilă până pe 8 martie, perioadă necesară ajungerii la un eventual acord cu cei aflați la conducerea companiei.

Pe de altă parte luni seara cei de la British Airways au votat cu 81% în favoarea declanșării unui protest prin care să conteste restructurările prevăzute de conducere. Greva ar putea dura pe o perioadă de până la 10 zile putând afecta până la 700.000 pasageri. Data grevei urmează să fie stabilită joi de către sindicatul Unite, cel mai probabil fiind undeva în luna martie, deoarece greva poate fi declanșată în decursul unei perioade de 28 de zile de la data scrutinului și trebuie anunțată cu cel puțin 7 zile înainte, informează Telegraph.co.uk

La Paris, greva controlorilor de trafic francezi convocată de sindicatele CGT, FO, UNSA și CGC începând cu ziua de marți până sâmbătă 27 februarie riscă să ducă la anularea de către companiile aeriene a 50% din zboruri pe Orly și 25% pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle.
Pasagerii care au curse spre/de pe aceste aeroporturi sunt sfătuiți să contacteze compania aeriană la care au făcută rezervarea pentru a obține mai multe detalii despre zbor pe perioada zilelor de grevă.