Filiala portugheză a easyJet a lansat acum două zile un concurs pentru a găsi clone ale fotbalistului de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Concursul se desfășoara la următoarea adresă: www.facebook.com/easyjetpt și îi invită pe toți portughezii să își folosească imaginația și să facă posibilul, cu peruci sau fără, cu sprijinul voturilor prietenilor sau nu, fie că sunt fete sau băieți, pentru a câștiga titlul de cea mai bună sosie CR9.
După ce l-au găsit pe James Wright, un tânăr care trăiește pentru a fi precum Cristiano Ronaldo, cei de la easyJet au decis să își provoace fanii pentru a găsi cea mai bună clonă a fotbalistului din Madeira.
Participanții la concurs vor avea șansa de a fi printre cele zece sosii alese și să câștige o călătorie în capitala Spaniei cu posibilitatea de a asista la un meci al formației Real Madrid. Toate sosiile jucătorului pot urca fotografia pe rețeaua de socializare pentru a fi votată până pe 22 martie 2010. Dacă sosiile din România ale fotbalistului pot participa sau nu, asta nu se știe dar dacă chiar există una demnă de a fi remarcată atunci probabil că nu va trece neobservată în cadrul concursului.