Nici n-a început campionatul mondial de fotbal din acest an din Africa de Sud că unii au și intrat în febra pregătirilor pentru campionatul din 2018, este vorba de țările interesate în a organiza această ediție din urmă.
Print-o astfel de situație trece Marea Britanie care își dorește găzduirea unei competiții mondiale, fie cea din 2018 fie cea din 2022. Cele mai mari șanse de câștig le-ar avea pentru mondialul din 2022 pentru că în 2018 cel mai probabil, prin rotație va fi aleasă o țară de pe continentul american.
Pentru a sprijini această candidatură s-au adunat și jucători din echipa ce a câștigat mondialul din 1966, Bobby Charlton, George Hurst cât și alți jucători precum Gary Lineker, Alan Shearer sau din zilele noastre David Beckham și Wayne Rooney.
În ceea ce privește British Airways se consideră că aproape sigur compania aeriană ca deveni operatorul oficial urmând a imprima emblema mondialului pe bilete. Fotografia îl reprezintă Lineker arborând steagul Angliei pe un Airbus A319 ce va duce delegația engleză la Zurich, sediul FIFA.